Irány Mianmar


Ma, december 15-én délben a dél-kínai Kunmingból elrepülünk az észak-mianmari Mandalaybe (vagy -ba?). Most, hogy Fidel az utolsókat rúgja, Ahmedinedzsád mégsem kotyvaszt atombombát, Kadhafi Portugáliába jár kempingezni, George Bush pedig képeslapokat küldözget Kim Dzsong Ilnek, már direkt keresni kell a Gonosz Tengelyének utolsó fogaskerekeit. Reményeink szerint január második felében érkezünk csak Bangkokba, addig az alábbi a terv:

1. A következő napokban a modern számítástechnika segítségével reméljük kikerül ide még két bejegyzés Kínáról. De nem garantálunk semmit. Lehet, hogy egy, lehet, hogy egy sem.
2. Mianmarban valószínűleg lassabb lesz az internet, mint Tádzsikisztánban, pedig ott sem korcsolyáztunk a szélessávon. A blog frissítése valahogy meg lesz oldva, de lehet, hogy csak nagyon ritkán, és annak is reális az esélye, hogy a képek majd csak Thaiföldről lesznek feltöltve. És persze az is lehet, hogy tök flottul megy majd minden.
3. Minek nevezzük ezt az országot? A Burma gyarmati csökevény, a Mianmart meg a jelenlegi junta nyomja agresszíven, úgyhogy tanácstalanul állunk egyik politikailag korrekt lábunkról a másikra.

Maradjatok velünk!!!
Khívától Keletre X-Treme Asia X-Pedition Team 2007/2008


Leave a Reply

Your email address will not be published.